Què són?
Les anem construïnt sobre la marxa, però les celebrades fins ara s’han convertit en jornades d’autoformació autoorganitzada a través de tallers, xerrades i taules rodones de tot tipus. En elles compartim coneixements, metodologies, pràctiques, experiències, posicionaments teòrics i polítics, denúncies i tota mena de sabers.
Quins temes tractem o voldriem tractar?
Tots els que ens inquieten. Educació afectivo-sexual, neoliberalisme educatiu, racisme, disseny universal d’aprenentatge, metodologies, educació física, curriculum ocult, patis, història, geografia, pedagogies feministes, violència de gènere a les aules i els claustres, química, bulling, LGTBIQ+, gordofòbia, intersex, privatització educativa, copagaments, patriarcat digital…. Tots! El nostre objectiu és la transformació educativa per una escola pública emancipadora.
A qui van dirigides?
A tota la comunitat educativa: docents i educadores, famílies i alumnes. La nostra és una defensa i aposta per l’educació pública. Una educació no segregadora ni elititzadora. Treballem per això i hi està convidat tothom!
Quanta gent ha assistit a les trobades vers les escoles feministes?
Si sumem les tres edicions que portem fins ara, més de 1000 persones!